Vanzari Apartamente 3 camere - IANCULUI

Pret:
118.000
Suprafata
55 mp
Bai
1
Dormitoare
2
Pret
118.000
Locatie
Semicentral
Zona
Iancului
Agentie
Smart Estates
Dormitoare
2
Bai
1
An constructie
1978

Smart ESTATES va ofera spre vanzare o proprietate ce nu ofera doar confort si functionalitate, ci si o locatie convenabila, facilitand accesul rapid la mijloacele de transport in comun si la diverse puncte de interes din zona Iancului. Cu finisaje de calitate si dotari moderne, acest apartament reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei in cautarea unei locuinte confortabile si bine echipate intr-o zona centrala a Bucurestiului.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Localizarea in bloc este la etajul 7 din 11, cu 5 apartamente per etaj, beneficiind de un lift disponibil. Pentru siguranta sporita, proprietatea este echipata cu un sistem de alarma instalat. Dotarile moderne includ 2 unitati de aer conditionat, 2 televizoare smart, masina de spalat rufe si vase.

Bucataria este echipata complet, inclusiv cuptor electric, frigider, plita cu 4 ochiuri si hota. Conectivitatea la internet si CATV Digi sunt disponibile. Proprietatea include o baie moderna si un loc de parcare in fata scarii, valabil pana la finalul anului 2024, cu posibilitate de reinnoire. Spatiile de depozitare sunt bine organizate, cu dressing-uri in hol si dormitorul mare, si diverse dulapuri in celelalte camere pentru o organizare optima.

Pentru confort termic si fonic, un singur perete exterior este izolat atat exterior, cat si interior. Finisajele sunt de calitate, incluzand usi Pinum, usa metalica si parchet Tarket de 13 mm. Bucataria moderna a fost renovata prin mutarea acesteia pe balcon, beneficiind de blaturi de granit pentru un aspect elegant si durabil. Apartamentul a fost complet renovat in 2020, inclusiv cu schimbarea instalatiilor electrice si sanitare, mobilier, electronice si electrocasnice, usi, parchet si gresie, reprezentand o investitie de aproximativ 40000 euro.

Facilitatile in apropiere includ acces facil la mijloacele de transport in comun, cu diverse optiuni de tramvai, autobuz si metrou, precum si proximitatea de statia Piata Iancului la doar 10 minute de mers pe jos sau 650 de metri distanta.
Loc de parcare ADP.

Va asteptam la vizionare! (ID: 315827500 / Cod: AV0460318)